Menu

Online coachen met Mindful Analysis

Een intensief, online coach traject dat je in één week verder helpt!

Hoe gaat het in z'n werk?

De online coaching duurt 5 tot 7 achtereenvolgende (werk)dagen, waarbij je dagelijks 1 à 2 e-mails schrijft. De voorwaarde om tot succes te komen, is te blijven schrijven in deze periode van aansluitende dagen. Het helpt je in de juiste flow te komen en te blijven. Je wordt aan het denken, voelen en herinneren gezet. Jij houdt zelf de regie over de inhoud en het traject volgt jouw tempo. Het fijne is dat je het helemaal zelf doet en er toch niet alleen voor staat.

Je hoeft niet goed te kunnen schrijven, daar gaat het bij Mindful Analysis namelijk niet om. Je schrijft 1 of 2 e-mails per dag, op de manier die jij wilt. Je schrijft zo lang of kort als je zelf wilt, waar en wanneer jij dat prettig vindt.
Het is de bedoeling dat je na dit intensieve traject weer vooruit kunt, je niet meer vastzit in je hulpvraag en je concrete stappen hebt gezet.

Jij bepaalt wat je wilt en de richting van het traject. De mindful analist ondersteunt en begeleid je onderweg.

Voordelen

✔ Starten wanneer je wilt

✔ Snel tot de kern komen

✔ Gevoel van anonimiteit

✔ Veilig

✔ Tijd- en kostenbesparend

✔ Praktisch – het wordt je niet moeilijker gemaakt dan het al is

✔ Alle aandacht voor jouw verhaal

✔ Geen afleiding van een gesprekspartner

✔ Bekrachtigend – het traject is gericht op jouw autonomie

✔ Helend en tegelijkertijd oplossingsgericht

✔ Jij bepaalt zelf waarover, wanneer, hoe lang en hoe snel je schrijft

✔ Je hoeft niet goed te kunnen schrijven

✔ Je schrijft je eigen persoonlijke ‘zelfhulpboek’ wat je nog vaak terug zult lezen

Voor onderstaande behandelingen kan je bij mij terecht

Psychosociale therapie bij kanker

Of je het zelf hebt (gehad) of iemand in je omgeving, kanker verandert je leven ingrijpend. Maar er is méér dan kanker! Jij bent er ook nog! Ik begeleid je dat het weer om jou gaat draaien en niet alleen om de ziekte. Jij bent zelf de ziekte niet!

Psychosociale therapie

Gelukkig zijn en je goed voelen, dat wil iedereen. Door gebeurtenissen in je leven lukt dat niet altijd. Je raakt uit balans. Vaak zijn we prima in staat om daar goed mee om te gaan. Wat nu als dit niet zo gemakkelijk gaat? Ik begeleid je om weer grip op je leven te krijgen!

Verlies en rouwbegeleiding

Als je in dit proces vastloopt of het te zwaar vindt om het alleen te doen, ondersteun ik als verlies- en rouwbegeleider om weer grip op je leven te krijgen.

Veel gestelde vragen

Ik bied je een veilige omgeving waarin je werkt aan je doelen. Als je vraag nog niet helder is, onderzoeken we die eerst samen. In het traject ben ik een gelijkwaardige partner. Ik maak gebruik van verschillende technieken die tijdens het gesprek in gezet kunnen worden. 
Ik begeleid je op deze wijze met het vinden van je eigen antwoorden om zo tot je doel te kunnen komen.

Een sessie duurt gemiddeld tussen de 60 en 90 minuten.

Als je het prettig vindt plannen we vooraf gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek van 30 minuten in.

Dat bepaal jij! Als je doel bereikt is, of je hebt voldoende nieuwe stappen gezet en je kunt alleen verder, zijn we klaar.

Therapiegesprekken kunnen intensief zijn. Helemaal als je mogelijk minder energie hebt. Mocht het voor jou niet haalbaar zijn om naar mijn praktijk te komen, is een huisbezoek bespreekbaar.

Alles wat er besproken wordt blijft tussen ons! Ik heb mijn beroepsgeheim!

De kosten per sessie zijn € 85,-.

De kosten (of een deel ervan) kunnen vaak vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed. Kijk in je polisvoorwaarden wat er vanuit je zorgverzekeraar wordt vergoed.

Vaak vergoeden werkgevers (een deel van) de kosten bij reintegratie, verzuimpreventie of persoonlijke ontwikkeling. Informeer hiernaar bij je werkgever.

Afspraken dienen uiterlijk één dag van te voren afgezegd te worden per WhatsApp, e-mail of sms. Voor afspraken afgezegd minder dan 24 uur van tevoren, ben ik genoodzaakt deze wel in rekening te brengen