Menu

Psychosociale therapie

Je hebt je leven onder controle… Denk je!

En dan ontstaan er klachten van stress, verdriet, somberheid, onrust, boosheid, vermoeidheid. Je zit gewoon vast. Je weet het even niet meer. Je doet dingen die je eigenlijk helemaal niet wilt. Het lukt je niet langer alle ballen in de lucht te houden. Je hebt onverklaarbare lichamelijke klachten. 

Iedereen streeft ernaar om gelukkig te zijn en zich in balans te voelen. Door onverwachte gebeurtenissen in ons leven lukt dit niet altijd. Je raakt uit balans.

Wil je ook weer grip op je leven krijgen?

Ergens in je natuurlijke stroom is iets vastgelopen of overbelast. Dit kan zijn in het denken, in je energie, gevoel, emoties, gedrag of in je lichaam.

Vaak zijn we in staat om hier goed mee om te gaan en vinden we onze eigen weg weer, maar soms gaat dit niet zo gemakkelijk. Het is dan fijn om te weten dat je het dan niet alleen hoeft te doen.

Wil jij je eigen weg weer vinden of veranderingen in je leven aanbrengen en kun je daarbij een steuntje in de rug gebruiken, dan begeleid ik graag om weer grip op je leven te krijgen!

Waar kan ik je bij begeleiden?

✔ Heb je stress, spanningen of onrust?

✔ Vind je het moeilijk om balans te houden in de hectiek van de dag?

✔ Ervaar je een innerlijk conflict?

✔ Heb je last van bepaalde angsten?

✔ Heb je een verlieservaring en kom je niet verder?

✔ Ligt jouw lat vaak net te hoog?

✔ Heb je het gevoel dat je alleen maar druk bent met anderen?

✔ Heb je zo’n stemmetje die je vertelt dat het nooit goed genoeg is?

✔ Belemmert jouw onzekerheid je om te doen waar je het meest naar verlangt?

✔ Stap je telkens in dezelfde valkuil?

✔ Heb je een eigenschap of gedrag waar je vanaf zou willen?

✔ Heb je het gevoel dat je het even niet meer weet?

✔ Zit je niet lekker in je vel en kun je wel hulp gebruiken?

Voor onderstaande behandelingen kan je bij mij terecht

Psychosociale therapie bij kanker

Of je het zelf hebt (gehad) of iemand in je omgeving, kanker verandert je leven ingrijpend. Maar er is méér dan kanker! Jij bent er ook nog! Ik begeleid je dat het weer om jou gaat draaien en niet alleen om de ziekte. Jij bent zelf de ziekte niet!

Psychosociale therapie

Gelukkig zijn en je goed voelen, dat wil iedereen. Door gebeurtenissen in je leven lukt dat niet altijd. Je raakt uit balans. Vaak zijn we prima in staat om daar goed mee om te gaan. Wat nu als dit niet zo gemakkelijk gaat? Ik begeleid je om weer grip op je leven te krijgen!

Verlies en rouwbegeleiding

Als je in dit proces vastloopt of het te zwaar vindt om het alleen te doen, ondersteun ik als verlies- en rouwbegeleider om weer grip op je leven te krijgen.

Veel gestelde vragen

Ik bied je een veilige omgeving waarin je werkt aan je doelen. Als je vraag nog niet helder is, onderzoeken we die eerst samen. In het traject ben ik een gelijkwaardige partner. Ik maak gebruik van verschillende technieken die tijdens het gesprek in gezet kunnen worden. 
Ik begeleid je op deze wijze met het vinden van je eigen antwoorden om zo tot je doel te kunnen komen.

Een sessie duurt gemiddeld tussen de 60 en 90 minuten.

Als je het prettig vindt plannen we vooraf gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek van 30 minuten in.

Dat bepaal jij! Als je doel bereikt is, of je hebt voldoende nieuwe stappen gezet en je kunt alleen verder, zijn we klaar.

Therapiegesprekken kunnen intensief zijn. Helemaal als je mogelijk minder energie hebt. Mocht het voor jou niet haalbaar zijn om naar mijn praktijk te komen, is een huisbezoek bespreekbaar.

Alles wat er besproken wordt blijft tussen ons! Ik heb mijn beroepsgeheim!

De kosten per sessie zijn € 85,-.

De kosten (of een deel ervan) kunnen vaak vanuit de aanvullende verzekering worden vergoed. Kijk in je polisvoorwaarden wat er vanuit je zorgverzekeraar wordt vergoed.

Vaak vergoeden werkgevers (een deel van) de kosten bij reintegratie, verzuimpreventie of persoonlijke ontwikkeling. Informeer hiernaar bij je werkgever.

Afspraken dienen uiterlijk één dag van te voren afgezegd te worden per WhatsApp, e-mail of sms. Voor afspraken afgezegd minder dan 24 uur van tevoren, ben ik genoodzaakt deze wel in rekening te brengen